Кметски наместник благодари за доброволчески труд на съселяните в Просторно

Кметският наместник  на село Просторно, община Разград  Нели Христова благодари на съселяните си, които са се отзовали с доброволен труд за направата на парапет на входа на ритуалната зала и отремонтирането на селската чешма за пране на черги и килими.

Тя специално благодари на групата, изработила парапета, който ще помага на възрастните хора да посещават общоселски събирания и събрания: Сашо Николов, Пламен Неделчев и Красимир Георгиев.

А екипът под ръководството на Красимир Коцев и ВиК инкасатора Стоян Стоянов: Божидар Ганев,Иван Иванов и Димитър Петков приятно изненадал с отличната си работа на селската чешма.

„Страхотна работа и искрени  благодарности! Изключителен креативен екип, който се справи бързо и отговорно с поставената задача.” – пише до Разград24/7 кметският наместник.

Тя информира още, че не може да се пропусне и голямата заслуга на Мирослав Димитров, който с разрешението на прекия си началник Владимир Пенев помогнал за разчистване на пътя до гробищния парк и изкопаване на мястото за полагане на новата тръба на чешмата.

„Само и единствено НИЕ можем да направим малкото си село чисто,удобно,уютно и спокойно. Искрено и сърдечно благодаря за отзивчивостта и подкрепата, която ми оказахте!” – завършва Нели Христова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *