И ДПС – без изменение за вота на 11 юли

ДПС

И ДПС, както ГЕРБ, не направи никакви промени в кандидат-депутатската си листа за вота на 11 юли спряво изборите на 4 април.

Документите днес в 9,59 ч. са внесени в РИК-Разград от областния председател на ДПС Мехмед Салим. С тази листа надградихме спрямо изборите от 2017 г., вярваме в канадидатите и целта е надграждането да продължи – коментира Мехмед Салим след като представи пред РИК листата на ДПС.

Листата е осемчленна, в нея има представители на всички общини в Разградска област.

Водач на листата е заместник-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, за когото това би бил четвърти депутатски мандат. Преди да стане народен представител той бе кмет на Община Цар Калоян.

Втори в листата е Ихсан Хаккъ е от исперихското село Подайва, работил е в исперихската общинска управа, бе и заместник-министър на спорта.

На трета позиция е Хабибе Расим. Тя е юрист по образование, от Разград е, но работи като юрисконсулт в Община Лозница, освен това е председател на НЧ“Делиорман 2014“.

На четвърта позиция е Денис Татар от Завет – архитект по професия, заместник-кмет на Община Завет. На вота на 4 април той имаше най-много преференции в листата на ДПС, но недостатъчно, за да промери реда в листата.

На пета позиция е също представител на местната власт – Севим Рамаданова е заместник-кмет на Община Самуил.

Шести е лидерът на Младежкото ДПС в Кубрат Едис Даудов.

На седма позиция е кметът на Община Лозница Севгин Шукри, а на осма – областният председател на ДПС Мехмед Салим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *