И в Москва има фенове на “Лудогорец”

Заместник-кметът на Община Разград Мирослав Грънчаров участва в журирането на детски творби от конкурс на ПФК“Лудогорец 1945“. Това съобщават от пресцентъра на Община Разград.

На 1 юни ПФК „Лудогорец“ отправи различни предизвикателства към най-малките фенове на отбора. Те бяха поднесени в специална занимателна книжка, в която всеки можеше да открие подходяща за неговата възраст задача, а след като я изпълнят да я изпратят като снимка или прикачен файл на организаторите на събитието.

Срокът, в който децата изпращаха своите творби, беше една седмица, а днес до фен-кафето на сектор „В“ на стадион „Хювефарма Арена“ произведенията бяха оценени от: футболисти, треньори, учители, както и от заместник-кмета на Община Разград Мирослав Грънчаров,  представители от Центъра за работа с деца и председателя на „Обществен дарителски фонд за Разград“ Стефан Томов.

Задачите бяха разделени в четири категории според възрастта на малките фенове. Децата до 6 години трябваше да оцветяват рисунка с екипите на ПФК „Лудогорец“ като следват посочения пример. Задачата за децата в категория 7-8 години бе да нарисуват себе си в екипа на отбора. Децата между 8 и 10 години измисляха свои екипи и ги рисуваха в оказаните очертания. За последната категория – 10-12 години, задачата беше да напишат текст – разказ или стихотворение, свързано с любимия им отбор.

Книжката с предизвикателства бе достъпна до хора от цялата страна, като тя е изтегляна над 1000 пъти. Децата, които не живеят в Разград, изпращаха своите творби електронно. В конкурса участваха деца от цялата страна, имаше и творба от руската столица Москва.

Най-добрите три изпълнения от всяка категория, ще бъдат наградени на специално детско парти, което ще се проведе на 13 юни, събота, в 11:00ч. на входа на сектор „В“ на стадион „Хювефарма Арена“.

Предизвикателството за 1 юни, което отборът отправи към своите най-малки фенове, е продължение на поредицата от месец май. Тя се състоеше в забавни книжки за деца, в които те да отговарят на интересни въпроси, свързани с отбора и да решават математически и логически задачи с футболна тематика. Те се публикуваха всяка събота, а свалянето чрез официалния сайт на отбора бе изцяло безплатно.

Изненадите за най-малките фенове на ПФК „Лудогорец“ не спират до тук. Организаторите споделят, че има огромен интерес и ще продължават да измислят нови интересни занимания и предизвикателства през цялото лято.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *