И в Карамихал е имало наводнени имоти в петък

Не само в Цар Калоян, а и в самуилското село Карамихал е имало наводнени имоти след дъжда в петък – това става ясно от информация от РД”Пожарна безопасност и защита на населението”-Разград.

В Цар Калоян сигналите за наводнени мазета са получени в 18,10 ч. на 2 септември, те били за имоти на ул. „Иван Вазов”№2, 4 и 6. Оказана е техническа помощ за отводняването им, както и помощ за преместване на трудно подвижна жена от първия на втория етаж на къщата й.

Сигналът от Карамихал е получен в 21,00 ч. Той също бил за наводнени мазета в три имота – на ул. „Ивайло”№1, 3 и 5. Оказана е техническа помощ за отводняването им.

Същата вечер в 22,23 ч. огнеборците са отстранявали и паднало на пътното платно в землището на Кубрат дърво.

В събота е продължила работата по отстраняване на щетите в Цар Калоян, като към местните огнеборци са се присъединили и колегите им от други районни служби. В този ден е изваден от коритото на реката и третият влачен от водата автомобил.

През последните дни служители в РДПБЗН-Разград са гасили и един пожар. Той е възникнал в 0,31 ч. днес, пламнал е комин на къща на ул. „Панайот Банков” в Голям Поровец. Огънят не е нанесъл материални щети.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *