ИТН внесе в РИК седемчленна листа само от местни хора

Областният координатор на „Има такъв народ“ Мария Господинова за пръв път е водач на партийната листа за парламентарните избори на 2 октомври. Тя заедно с още двама представители на политическата сила внесе днес документи за регистрация в РИК-Разград.

„Всички искат депутатите да са местни, да са от града, да се вълнуват от проблемите и да се грижат за подобряване на живота в града“ – аргументира Господинова седемчленната листа само от хора от региона. Припомняме, че на изборите миналата година водачите бяха с корени от региона, но неживеещи тук – Драгомир Петров и два пъти Ива Митева, не беше местен и областният управител от листата на ИТН Деян Димитров.

Сега акцент в листата са общинските координатори и хора, които са работили в кампаниите на ИТН. На втора позиция е общинският координатор в Лозница Мартин Капралов, на трета – Нина Василева от Кубрат, на четвърта общинският координатор на Завет Иван Иванов, на пета Маргарита Радева от Разград, на шеста – общинският координатор на Исперих Владислав Василев, на седма – Георги Иванов от Ушинци.

„Ще водим спокойна и толерантна кампания, целите са ясни, както винаги сме последователни в действията си доказахме го през изминалите месеци“ – коментира Мария Господинова, след като внесе в РИК документите на листата.  Тя смята, че хората за пореден път ще докажат, че ИТН заслужава присъствието си в управлението на държавата, „защото имаме нужда от честни висококвалифицирани и отговорни хора, които за заемат позиции и да правят така че съществуването в България да се подобрява, а не да се задълбочават проблемите.“ – каза още Господинова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *