Исперих благодари на Кирил и Георги Домусчиеви с плакет

Кметът на Община Исперих Белгин Шукри връчи днес на управителя на „Биовет-клон Разград“ Теменуга Газдова благодарствен адрес за Кирил и Георги Домусчиеви.

„С благодарност и признателност за активната благотворителна дейност в подкрепа на нуждаещите се жители на община Исперих по време на пандемията Ковид-19“ – пише на отличителния знак.

Кметът Шукри помоли г-жа Газдова да предаде плакета на братя Домусчиеви с дълбоките благодарности от страна на исперихчани. Поводът за връчването са благородните жестове на Кирил и Георги Домусчиеви чрез техните инвестиции в Разградско – „Биовет-клон Разград“ и ПФК“Лудогорец 1945“ – към хората, живеещи в Лудогорието. Последното дарение към нуждаещите се в навечерието на Коледа бе от 4000 хранителни пакета за социално слаби хора от Разградска област, 1030 от тях бяха за жители на община Исперих. Също толкова бяха пакетите и преди Великден – през май 2020 г. Г-н Шукри припомни и даренията на братя Домусчиеви за МБАЛ-Исперих на апаратура и предпазни средства, както и за МБАЛ“Св. Иван Рилски“, където също се лекуват хора от Исперихско.

Г-жа Газдова благодари от името на братя Домусчиеви и сподели, че е впечатлена от отношението на хората от Лудогорието, които оценяват по достойнство жестовете, направени за подобряване на живота в региона и ангажираността на местния бизнес към тази кауза.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *