Избрахте ремонтът на джамията „Ибрахим паша” за „Събитие на 2020 г. за Разградска област”

„Стартът на ремонта на джамията „Ибрахим паша” в Разград” е избран от вас, потребителите на сайта Разград24/7, за „Събитие на 2020 г. за Разградска област”. Анкетата започна в края на миналата година, завърши в 24,00 ч. на 8 януари. Почти половината от участниците в нея – 45% – смятат, че началото на ремонта на паметника на културата е най-важното събитие Лудогорието през отминалата година.

Наполовина по-малко са гласувалите за събитие №2 – „COVID-19 – Заразата, жертвите, солидарността, баба Надие, дистанционното обучение, ваксината с разградско участие”.

Две са събитията, поставени от вас, на трета позиция с по 6% подкрепа. Общото между тях е, че са свързани с конкретни личности, популярни в различни сфери – „Кампанията за българско гражданство за д-р Алдуллах Заргар” и „Мирослав Минчев – с осми национален рекорд по колоездене”.

Съвсем малко по-малко – 5,7% – е подкрепата за най-куриозното от номинираните събития и единственото, което се е случило в предходна година, но сега стана известно – засадените в жк „Орел” туи със саксиите.

3,8% от читателите на сайта Разград24/7, участвали в анкетата, смятат, че събитие на годината е посещението на Президента Румен Радев за Деня на Разград.

За 3,2% пък най-важната тема е състоянието на „Лудогорец”, което в анкетата определихме като зацикляне.

Равен брой гласове – по 2,6% – имат 3 събития – скромните антиправителствени протести, началото на ремонта на пътя Русе – Кубрат и новопостроеният физкултурен салон на Езиковата гимназия.

Минимален брой гласове имат останалите събития, които включихме в анкетата – преминаването на газопровода „Балкански поток” през Лудогорието, кадровите промени в местната и държавна власт и двамата тото милионери от региона, а номинацията, обобщена от нас като „Разградска прослава” изобщо няма гласове.

В тазгодишната анкета участваха 157 човека, като можеше да се гласува само веднъж от едно IP.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *