Избрахте подкрепата за Марти за „Събитие на 2022 г. за Разградска област”

Добрите сърца на разградчани са „Събитие на 2022  за Разградска област”. Това решиха участниците в традиционната анкета на Разград24/7.

Точно половината от анкетираните – 50% отбелязаха събитието „Добри сърца: Всички за Марти” за най-важно за региона през отминалата година. Междувременно подкрепата за 17-годишния младеж, който продължава борбата си срещу тежко заболяване, не спира. Докато течеше анкетата, инициаторите на кампанията обявиха, бе по време на Коледния базар са събрани над 4000 лева от различни артикули, като от Община Разград са предоставили безвъзмездно мястото за търговския обект.

Важни за жителите на Лудогорието са и ключовите инфраструктурни подобрения. „Спортна зала „Абритус”, библиотеката, велоалеята и другите ремонти” са на втора позиция в анкетата с 22%.

Нерешен проблем е на трета позиция в класацията, след годините на пандемия жителите на региона оценяват като важно и събитието „Проблеми и надежди в МБАЛ”Св. Иван Рилски”. Такъв е изборът на 9% от участвалите в анкетата.

6% от съгражданите ни пък са горди с факта, че „Националният отбор по футбол играе в Разград”.

Пета позиция с 5% делят две събития – „Резултатите от Националното преброяване” и „Победата на „Лудогорец” над „Рома”. Успехът на Орлите бе събитие, предложено от потребител на сайта Разград24/7.

Също две събития имат по 3% имат. „Разградчани по света и нас” тази година не са събрали голяма подкрепа, както и единственото политическо събитие в анкетата „Десните се депутат, но вече без ментор, а ГЕРБ с нов областен лидер”.

По 2% имат други две събития: „Големите загуби – Васил Карадимов, Иван Дойнов” и  „Трудната съдба на Филхармонията”.

Анкетата не е меродавна, но показва от какви теми се интересуват потребителите на сайта Разград24/7. Участвали са 151 човека.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *