Иво Мирчев към Антоанета Цонева: В РАЗГРАД ЕНЕРГИЯТА ЗА ПРОМЯНА Е МНОГО СИЛНА

Дойдох в Разград в началото на  новата предизборна кампания, за да направя отчет пред избирателите си за свършеното от мен в 48-то Народно събрание.  В Разград съм и за да уверя  всички, които искат България  най-после да стане  нормална европейска държава, че Антоанета Цонева е кандидатът, който в най-голяма степен ще работи и гласува такива закони, които ще помогнат това да се случи.  Това обяви Ивайло Мирчев, депутат от Разград в 48-то НС, в деня, когато коалицията Продължаваме  промяната-Демократична България  отвори предизборния си офис  в центъра на града  срещу Търговския дом.

У дома и стените помагат. Затова  на тези избори Тони е начело на листата в родния Разград, а аз съм водач в моя роден Добрич, обясни Мирчев.

Той сподели, че  по време на кампанията за изборите на втори октомври е усетил огромна енергия за промяна в Разград. Десницата спечели депутатско място, защото  хиляди хора с доверието си заявиха несломимо желание,  България да излезе от застоя, да започне да се модернизира и да тръгне напред.

Мирчев пожела на Антоанета Цонева не само да повтори изборния успех, а да увеличи политическото доверие сред избирателите.

На изборите на втори април се явяваме обединени в коалиция Продължаваме промяната-Демократична България. Това е много повече от обединение на две в едно. Това е заявка за това, че хилядите млади, европейски ориентирани хора, сме заедно, за да поемем управлението на държавата и да я сложим на релсите на съвременния модерен свят. Ние ще спечелим мандат в Разград и мнозинство в следващия парламент, не просто защото имаме  повече проценти от другите, а защото сме носители на енергията и устрема на българите към прогрес и развитие, коментира Антоанета Цонева.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *