Иво Димитров: Гласувах за това колкото се може по-бързо да бъде съставено правителство, което да преодолее оставеното наследство

Сред водачите на листи и водещи политици в региона най-много му се наложи да изчака пред секцията си водачът на листата на Демократична България – Обединение Иво Димитров. Той пристигна пред СИК №48 заедно съпругата си Даниела, едната си дъщеря Борислава и зетя. Четиримата изчакаха хората, дошли преди тях пред урната, а сред тях първи влязоха дамите.

„Гласувах за свобода, законност и модернизация, както и за това, колкото се може по-бързо да бъде съставено правителство, което да преодолее оставеното наследство” – заяви Димитров, след като гласува машинно за секунди.  Той допълни, че според него трябва да се промени законодателството в такъв аспект, че да се осигури правов ред, така че всички да бъдат равни пред закона, за да няма избрани и такива които се чувстват недосегаеми. Иво Димитров коментира още, че в парламента ще приложи опита си на общински съветник, като инициира законови промени, които да дават възможност на общините влязат в своите функции, да имат повече средства за инфраструктура и  други важни за хората дейности, важни за хората дейности.

Димитров сподели впечатленията си от изборния ден като заяви, че хората излизат да гласуват с много по-голямо убеждение и без страх да гласуват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *