Иво Димитров: Гласувах да се прекрати разграбването на България

Водачът на листата на Демократична България-обединение за 18-ти Разградски многомандатен район Иво Димитров гласува в секция 48 в ДГ”Зорница” в Разград в символичния час 11,11 ч. Заедно със семейството си той изчака около 15 минути на сериозна опашка извън сградата. С него бяха съпругата му Даниела, една от дъщерите му и зетят. Д-р Борислава Ивова е лекар в COVID-отделение в Александровска болница в столицата и се завърна в родния град в един от малкото си почивни дни, за да подкрепи баща си. Всички гласуваха машинно. Вотът е по-защитен, по-лесно се обработват резултатите и се избягват волни или неволни грешки на секционните комисии – обясни Иво Димитров.

Той заяви, че е гласувал за това да се прекрати разграбването на България. „11 години стигат, трябва да отвоюваме България за народа, за децата на България да има място, където те да отгледат своите деца, както ние се надявахме, че ще го правим през годините на демокрацията преди ГЕРБ да убие голяма част от това, което бяхме постигнали.

Иво Димитров допълни още, че според неговите наблюдения изборната активност е голямата. Изрази недоумение само от тока как „високопрофесионалната 11 години отглеждана администрация не може да се справи с проблема с неработещите машини в секциите в Разградски регион, както и с възникналите проблеми в Търновско. „Тази управленска немощ трябва да бъде заменена с една наистина професионална и добре работеща администрация, а не на калинки, хлебарки, кукувици и всякакви други такива, които са намерили гнезденца в гербаджийската администрация.” – завърши типично в цветистия си стил Иво Димитров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *