Ивайло Мирчев прие поканата за дебат за Разград, но с условие: да се проведе на оградата на гората на Гюнай Хюсмен

Водачът на листата на „Демократична България-Обединение” Ивайло Мирчев е първият политик, който след обсъждане с останалите в листата си прие поканата на водача на листата на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова за провеждане на публичен дебат за приоритетите на Разградска област. Мирчев обаче постави условие дискусията да се случи на оградата на гората на втория в листата на ГЕРБ Гюнай Хюсмен. „Надяваме се, че той ще може да докаже нейната законност, ние ще отидем да я проверим и мисля, че ще проведем един добър дебат на тази ограда. Надявам се за хората от ГЕРБ това да не е никакъв проблем и да са готови за такъв тип дебат. Все пак това е ловното стопанство, което г-н Бойко Борисов много обича да посещава. Ще го видим и ние.” – коментира Мирчев.

В първата си среща с местните журналисти като водач на разградската листа той изрази надежда, че в Разград Демократична България ще направи една много силна кампания. „В момента без Демократична България вече не може никой да състави правителство, а трябва да имаме силно правителство, трябва да имаме силен парламент, за да могат да се приемат правилните закони. Има много закони по Плана за възстановяване, с чието приемане ще могат много пари да стигнат до българските домакинства и до българския бизнес.” – каза още Мирчев.

По думите му Демократична България в Разград има много силна листа, в която има и млади хора и представители на различни браншове.

Част от тях бяха представени от втория в листата предприемачът Огнян Обрешков, който нарече ДБ – „доказалата се разумна сила в предишните управления, която ще е непреодолима политическа сила за следващото парламентарно мнозинство”.

Целта на Демократична България в Разградско за парламентарните избори е един мандат за политическата сила с №25 – заяви четвъртият в листата Мирослав Цанев. „Приоритетът е стабилност, а без Демократична България няма да има стабилност. Разумът и експертизата са при нас. Мисля ,че с тези оръжия можем да допринесем за стабилността в България” – категоричен бе предприемачът, който се занимава със земеделие, а е и общински съветник в Разград.

Най-младият в листата е Георги Игнатов – на 24 години. Студентът пети курс по медицина в Медицинския университет в София обяви, че излиза пред младите хора, за да им покаже, че трябва да са активни в политическия процес за по-доброто си бъдеще и за развитието на България.

„Искам да дам за пореден път всичко от себе си за просперитета на моето село Брестовене, на моята община Завет, на Разградска област и на държавата, в която сме родени и живеем, защото за мен е болно след всички тези години по всичко да сме на последно място.” – каза земеделският производител Нихат Расим, който  е на трета позиция в листата на Демократична България. „За пореден път ще направя всичко, каквото мога да помогна на хората, които мисля, че са правилните в момента.” – завърши Нихат Расим.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *