За втора поредна година без тържество и заря на площада в Разград

Във връзка с въведените противоепидемични мерки заради разпространението на COVID-19 Община Разград за втора поредна година няма да организира общоградско тържество и заря за посрещане на Новата година. Това съобщават от пресслужбата на местната управа.

Ръководството на Община Разград изразява съжаление, че традиционното масово събитие няма да се проведе заради ограниченията за събиране на много хора и опасността от разпространение на заразата, но счита, че здравето на жителите и гостите на общината е най-важно. Затова им пожелава най-вече здрава и успешна 2022 г., нека я посрещнем с близките си хора и с надежда за просперитет и благоденствие!

Община Разград призовава жителите и гостите на града също да спазват регламентираните противоепидемични мерки, както и законодателството, свързано с употребата на пиротехнически средства, като ги закупуват само от обекти с разрешение за търговия с пиротехника и ги използват на разрешени за това места и по начин, който не застрашава живота и здравето на околните хора и на техните домашни любимци.

Традиционното новогодишното приветствие на Кмета на Община Разград Денчо Бояджиев също няма да бъде излъчвано на видеостената на Общинския културен център, но ще може да се види в нощта на 31 декември срещу 1 януари по телевизия КИС 13 и на Фейсбук страницата на Община Разград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *