Засякоха трима пияни шофьори за ден

Трима водачи, седнали зад волана след употреба на алкохол, са засечени на територията на ОДМВР-Разград – съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Разград.

Около 0.20 часа на 13 август в село Хърсово е спрян лек автомобил „Рено Еспейс“, управляван от 37-годишен мъж. В хода на проверката е установено, че криминално проявеният и осъждан водач шофира без СУМПС в едногодишния срок от наказването му с влязло в сила постановление. Пробата на мъжа с дрегер отчела 2,11 промила алкохол. Той отказал кръвна проба. Задържан е в РУ-Исперих.

Около 4.00 часа на 13 август по бул. „Априлско въстание“ в Разград е спрян „Мерцедес С 220“, шофиран от 30-годишен мъж от село Дряновец. Пробата му с дрегер отчела 1,62 промила алкохол в издишания въздух. След като отказал кръвна проба, водачът е задържан в РУ-Разград.

Около 7.00 часа на 13 август по път ІІІ-702 между селата Белинци и Подайва е спрян за проверка лек автомобил „Ауди“, управляван от 19-годишен младеж от село Духовец. Цифровата индикация на теста за алкохол отчела 1,50 промила. Водачът отказал кръв за медицинско изследване, задържан е в РУ-Исперих.

По трите случая са образувани бързи производства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *