Засякоха дрогиран шофьор и още четирима пияни

Пътна полиция

Дрогиран шофьор и още трима пияни засякоха по пътищата на Лудогорието в последните два дни на февруари – съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Разград.

19-годишен младеж от Разград е хванат да шофира след употреба на упойващи вещества. Управляваният от него „Фолксваген Пасат“ е спрян около 03.00 часа на 29 февруари по бул. „България“ в посока улица „Бузлуджа“. Тестът с „Drug check“ реагирал положително на метаамфетамин. Младежът отказал да даде кръв за медицинско изследване. Задържан е в РУ-Разград.

41-годишен мъж от Разград е задържан за шофиране след употреба на алкохол. Управляваният от него „Фолксваген Поло“ е спрян около 16.45 часа на 28 февруари по улица „Перистър“ в Разград. Пробата на водача с дрегер отчела 2,19 промила алкохол. Мъжът е задържан в РУ-Разград.

Пияни водачи са установени при полицейски проверки и в Исперих и Кубрат. Около 01.15 часа на 1 март по улица „Симеон“ в Кубрат е спрян лек автомобил „Ауди А6“. В хода на проверката 40-годишният водач от Завет е тестван за употреба на алкохол. Дрегерът отчел 2,29 промила. Около 01.30 часа на 1 март по улица „Александър Стамболийски“ в Исперих е спрян за проверка лек автомобил „Тойота Корола Версо“, управляван от 44-годишен мъж. Пробата на водача с дрегер отчела 2,17 промила алкохол. Шофьорите са задържани в съответните Районни управления.

И по трите случая са образувани бързи производства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *