Засякоха двама дрогирани шофьори и един с кола с чужди табели

Двама дрогирани шофьори и един с кола с чужди табели засякоха през последното денонощие служители на реда в Разградско – съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Разград.

Дрогираните водачи са установени при полицейска операция в Исперих. Около 9.40 часа на 2 септември е спрян лек автомобил „Ауди А5“, управляван от 19-годишен младеж от село Тодорово. В хода на полицейската проверка шофьорът е тестван с „Drug test 5000“, чийто резултат бил положителен на амфетамин и метамфетамин. След отказ да даде кръвна проба, е задържан в РУ-Исперих. Около 10 часа на 2 септември е спрян автомобил „БМВ 320Д“, шофиран от 19-годишен тийнейджър от село Китанчево. Неговата проба за употреба на наркотични вещества също се оказала положителна на амфетамин и метамфетамин. И той е задържан в Районното управление. По двата случая са започнали бързи производства.

Лек автомобил „Опел Зафира“ е спрян около 16 часа на 1 септември в разградското село Побит камък. В хода на полицейската проверка е установено, че 52-годишният водач шофира превозното средство с поставени регистрационни табели, издадени за друго МПС.

По случая е започнало досъдебно производство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *