Започна изграждането на спортна площадка в ОУ“Ив.С.Тургенев“

Заместник-кметът на Община Разград Добрин Добрев извърши оглед на дейностите по изграждане на спортна площадка в ОУ“Ив.С.Тургенев“ в Разград – съобщават от пресслужбата на местната управа.

Строителните дейности по изпълнение на договора по обществена поръчка с предмет „Инженеринг – проектиране и изграждане на спортна площадка в двора на ОУ “Иван Сергеевич Тургенев” гр. Разград“ стартираха преди дни. Предвижда се продължителността на работата на строителната площадка за изграждане на спортното съоръжение да е 25 дни.

Спортната площадка се изгражда от ДЗЗД „БОНЕВ – ВИЕС“. Тя ще е мултифункционална, ще може да се използва за: футбол, хандбал, баскетбол, волейбол, колективни игри /”народна топка” и др./, както и за масови физически упражнения за учениците от ОУ„Иван С. Тургенев“. Ще има ограда  с два входа, ще бъде положена и ударопоглъщаща настилка, разчертана за предвидените видове спорт.

Изграждането на спортната площадка е финансирано със средства от общинския бюджет, обществената поръчка бе спечелена с ценово предложение от 90 600 лв.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *