Започва фотоконкурсът „Моят лаещ любимец”, снимайте своето куче или куче от Приюта за бездомни животни

Започва фотоконкурсът на тема „Моят лаещ любимец”, който се организира от Община Разград и Приюта за бездомни животни и скитащи кучета в Разград. Това съобщават от пресслужбата на местната управа.

Творческата надпревара е част от информационната кампания „Заведи ме вкъщи”. Тя се провежда от Община Разград и Приюта за бездомни животни и скитащи кучета в Разград с подкрепата на: „Фарма тийм“, „Ветконсулт“, „Вива Вет“, сдружение „Защита на животните в Лудогорието“, както и със съдействието на Областна дирекция по безопасност на храните-Разград. Инициативите са насочени към повишаване на информираността на гражданите по отношение на законовите положения относно отглеждане на домашни любимци, както и към намаляване на популацията на безстопанствените кучета в общината.

Фотоконкурсът „Моят лаещ любимец” е за ученици на възраст от 7 до 18 години. Те могат да изпратят до 2 снимки на своето куче, а ако нямат лаещ домашен любимец, имат възможност да посетят Приюта за бездомни животни и да снимат някой от обитателите му.

Снимките трябва да се изпратят на ел.поща: shelter@sanctuary.bg между 10:00 ч. на 14.04.2022 г. и 23:59 ч. на 05.05.2022 г. Победителите ще бъдат обявени на 10 май, а най-добрите снимки ще бъдат включени в изложба.

Наградите са осигурени от организаторите и от спонсорите на фотоконкурса: „Фарма тийм”ЕООД, „Хрус-хрус”, ПФК”Лудогорец 1945”, „Ветконсулт”, „Алфа” и „Вива Вет”.

Пълният регламент на конкурса е публикуван тук: https://sanctuary.bg/game.php.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *