Задържаха двама братя, намериха у тях няколко вида наркотици

Двама криминално проявени мъже са задържани при специализирана полицейска операция за противодействие на разпространението на наркотични вещества – съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Разград.

Акцията е проведена на 1 февруари вечерта на територията на град Разград. Под ръководството на Окръжна прокуратура са извършени процесуално-следствени действия /претърсвания/ на 2 адреса и един автомобил. Около 17 часа е спрян „Фолксваген Голф“,  управляван от 36-годишен мъж от Разград. В хода на полицейската проверка в колата са открити 0,3 грама бяло прахообразно вещество /метаамфетамин/ и 0,3 грама кафяво вещество /опиат/. При последвалия личен обиск на 25-годишен младеж, пътуващ в автомобила, са намерени 0,3 грама марихуана и 0,3 грама „чай“. В дома му, който обитава заедно с 27-годишния си брат, са открити 33 грама суха тревиста маса, реагираща на канабис. Двамата братя са задържани в Районните управления на Разград и Лозница.

В хода на образуваното досъдебно производство е установено, че лицата са съпричастни към извършването и на други криминални деяния на територията на град Разград. Продължава работата по разследване и документиране на престъпленията.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *