ЖАНЕТА празнува 17 години

Заместник-кметът на Община Разград Руска Вътева поздрави Сдружение „ЖАНЕТА“ и Центъра за обществена подкрепа за годишнини от създаването им. Това съобщават от пресслужбата на местната управа.

През 2021 г. се навършват 17 години от създаването на ЖАНЕТА и 15 години от създаването на ЦОП, който функционира към сдружението.

Годишнините бяха отбелязани с детски празник за малчуганите, на които се оказват социални услуги в двете организации. Поканени бяха и партньори на ЖАНЕТА и ЦОП в тяхната дейност.

В приветствието си към домакините заместник-кметът Руска Вътева изрази удовлетворението на Община Разград от доброто сътрудничество с екипите на ЖАНЕТА и ЦОП в подкрепата на жителите на общината, изпаднали в нужда. От името на заместник-кмета и изпълняващ функциите кмет на Община Разград Добрин Добрев г-жа Вътева връчи поздравителен адрес на председателя на ЖАНЕТА Грациела Ранкова.

ЖАНЕТА и ЦОП получиха и подарък от Община Разград – тон колона, с която да се озвучават веселите събития, които организират за малките потребители на социалните услуги.

За тях и за гостите на празничното събитие имаше и музикална програма, в която участваха трима малки изпълнители от Музикална школа „Илия Бърнев“ към НЧ“Развитие 1869“ Мартина, Данчо и Преси с ръководител Детелина Тодорова и танцьорките от детска танцова школа „Сладури“ с ръководител Катя Портянова.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *