Елка Неделчева: Програмата ни е ясна, точна, конкретна. За да спрем изтичането на младите хора, да повишим доходите, перспективите и желаната реализация на всеки жител на Разградска област.

Уважаеми съграждани,

Уважаеми хора на Лудогорието,

Предизборните ни срещи с вас са на финала. Знам, че през последните няколко седмици си казахме много истини – някои твърде болезнени. Знам, че не всяка наша дума е била приета от вас като чиста монета – така и трябва, здравословното съмнение ще ни държи нащрек през следващите години, докато дойде време да се отчитаме за свършената работа. И още знам, сигурна съм, че дойдохме при вас да поискаме доверие и подкрепа, защото всъщност няма „нас” и „вас” –  заедно образуваме онова „ние”,  което може да осигури изчистване на държавата от корупцията, грабежа и лъжата.

Повече от сигурно е, че нашите срещи, разговори и поети ангажименти не свършват с края на предизборната кампания. Те ще се задълбочат и разширят след нея, след изборите на 11-ти юли, на които разчитаме чрез вашите гласове БСП за България да получи солидно парламентарно участие. Задачите и промените, които трябва да осъществим в кратки срокове, са толкова много и са във всички сфери. Затова направете информиран избор и помислете кой какво ви предлага.

Може ли да ви обещават ред в хаоса онези, които умишлено и в собствена изгода 12 години създаваха същия този хаос? Може ли да се доверите на политици, чието основно послание е, че е време за друго? Друго безхаберно и порочно управление? Друго затъване? Или на онези, които в името на собственото си благоденствие четири години крепиха правителството на ГЕРБ с ясното съзнание за далаверите, които се извършваха? Това, разбира се, не е достатъчно, за да изберете квадратчето с № 4.  Съботният летен ден може и да не е най-подходящ за политически размишления, но все пак ще ви призова да помислите върху нашите послания.

Сигурност в промяната с грижа за теб!

Честността е най-добрата политика!

Програмата ни е ясна, точна, конкретна. Помислили сме за всеки и за всичко. Изкушавам се да посоча само един раздел от нея, за мен – най-важният. Това е „Държавна политика за по-високо качество на живот в регионите. Балансирано развитие на регионите за планиране”, с конкретни 11 приоритети за постигането на тази цел. Защото съм убедена, че е важно не само България да догони страните от ЕС. Също толкова необходимо е и нашият регион, Лудогорието, да се изкачи в положителните класации на нашата страна. За да спрем изтичането на младите хора, да повишим доходите, перспективите и желаната реализация на всеки жител на Разградска област.

Затова – гласувайте в неделя. Гласувайте за № 4 – за БСП за България.

Елка Неделчева

Водач на листата на БСП за България

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

БСП

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *