Елка Неделчева: Проблемите ще се решат единствено с промяна в модела на управление

Водачът на листата на БСП за България Елка Неделчева гласува в квартала, в който живее – жк „Орел”. До секция №60 в ОУ”Ив.С.Тургенев” тя дойде заедно със съпруга си Светослав. Не й се наложи да чака пред секцията, не срещна и затруднения с гласуването с машината.

„Гласувах за това, което искат и очакват хората от Лудогорието” – каза Елка Неделчева след като пусна разписката от машината в непрозрачната кутия. По думите й проблемите са много и хората очакват решаването им, а това може да стане единствено с промяна в модела на управление – „промяна, която да носи сигурност на хората за доходите им, сигурност за това, че ще могат безплатно и достъпно да се лекуват и сигурност за това, че децата им ще живеят по-добре и ще останат в Лудогорието”.

Според Елка Неделчева е трудно да се изтъкне кой от проблемите, споделени при многобройните й срещи по време на кампанията, е най-сериозният – доходите под прага на бедност, проблемите в здравеопазването, сигурността особено в по-малките населени места, пътната инфраструктура, която спира и инвеститорите да откриват работни места в региона. Неделчева обаче допълни, че пътната инфраструктура е едно от нещата, с които трябва да се започне, тъй като за това не са необходими законодателни промени, а по-правилно разпределение на средствата.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *