Елка Неделчева: Направихме първата крачка, сега е време за скок към надеждата, че ще върнем държавността в държавата

С изпълнения на танцьорите, певците и музикантите от Капански ансамбъл-Разград и кръшно хоро пред Художествената галерия, поведено от водача на листата на Коалиция за България Елка Неделчева, завърши кампанията на политическата сила с №4 в бюлетината. Двама успешни кметове на Разград подкрепиха листата с присъствието си на събитието – Венелин Узунов и Денчо Бояджиев.

„На 4 април направихме първата крачка, сега е време за скок към надеждата, че ще върнем държавността в държавата, ще върнем държавата на хората” – това заяви пред симпатизантите на БСП Елка Неделчева. Тя призна, че кампанията е била напрегната, но успешна – и с 49-те срещи с хората, и с фейсбук кампанията, за която благодари на момичетата и момчетата от Младежкото обединение на БСП. По думите й сили и енергия в кампанията са й давали и очите на хората, които я посрещали с надежда – пенсионери с пенсия под 200 лв., млади работещи семейства с доходи под 500 лв., хора, които не могат да си осигурят здравеопазване. Елка Неделчева изрази убеденост, че промяната, чийто носител е БСП, ще даде сигурност за едно по-добро бъдеще на страната и на Лудогорието. Според нея новите партии  с познатите лидери – бивши министри, омбудсман и шоумен, които са се прегръщали с ГЕРБ – не са партии на промяната, а на подмяната. Елка Неделчева аргументира твърдението си, че БСП е партията на промяната с вотовете на недоверие, които БСП внасяше в парламента, два от които за корупция.

„Убедена съм, че ще получим подкрепа от хората от Лудогорието, защото те знаят за какво гласуват: за по-добри перспективи пред децата, за по-достоен живот на пенсионерите, за достъпно и безплатно образование и здравеопазване, за това да се прекрати политическия рекет над бизнеса, за по-добро бъдеще на регионите в това число на Лудогорието.” – заяви категорично Елка Неделчева.

Събралите се в градинката до храма на изобразителното изкуство симпатизанти на БСП бяха приветствани и от общинския лидер на политическата сила Добрин Добрев.

„Искам да благодаря на всички членове и симпатизанти на БСП, че припознаха тази кампания като своя и не се поколебаха да се включат и да помогнат за да може посланията ни да достигнат до всеки човек. Благодаря и на всеки един от кандидатската листа, че се включи активно в разговорите за бъдещето на България. Бяхте позитивни, усмихнати, търпеливи и с хъс защитавахте идеите и визията на БСП за така желаната промяна.” – заяви Добрин Добрев.

„БСП има ясен план за първите 100 дни на управление на България! Доверете ни се, защото сме гарант за постигане на така дългоочакваната промяна! Затова гласувайте в неделя с номер 4 за БСП за България!” – обърна се към симпатизантите на БСП Добрин Добрев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *