ДПС се похвали с много млади хора в листата, потърси символика в мига на регистрация: 2 ч. 22 мин. 22 сек.

Всички общински кметове на ДПС и общинският лидер на Движението в Разград придружаваха областния си председател Мехмед Салим при подаване на документите в РИК-Разград за регистрация на партийната листа за предстоящите на 2 октомври парламентарни  избори.

На входа на Община Разград те се срещнаха с представителите на „Продължаваме Промяната“ и любезно се поздравиха, оказа се дори, че в  двете групи има съученици, стояли на един чин.

ДПС бяха секунди по-рано пред входа и влязоха първи. Оказа се и, че държат на символиката на часа на регистрация – 2 часа 22 минути и 22 секунди. От 5 двойки се състои и целта на броя гласове, които ДПС цели да постигне на изборите.

След като документите бяха приети Мехмед Салим обяви, че ДПС ще води позитивна политика, без интриги и заяждания. Увери, че не само в предизборно време кметовете, общинските лидери и активисти на Движението са постоянно в близост до хората и помагат на бедните,  болните и пострадалите в различни ситуации. „В другите листи има много богати хора, които излязоха в медиите със своите богатства, кой първи, втори, трети. При нас няма такива, ние каквото можем, помагаме и с каквото можем помагаме на нашите избиратели“ – заяви Мехмед Салим.

Той обърна внимание, че в листата на ДПС има много представители на младежката партийна организация. „Това показва, че водим конструктивна политика, вкарваме ги отсега в управлението, за да видят кое как се случва. Общо взето листата е от млади хора, които ще се стараят да водят положителна кампания“ – завърши Салим.

Както Разград24/7 съобщи листата на ДПС е осемчленна. Водач е заместник-председателя на партията Ахмед Ахмедов. Бившият кмет на Цар Калоян представя Лудогорието в последните пет парламента. Четири мандата като депутат има вторият в листата Ихсан Хаккъ, който е родом от исперихското село Подайва.

На трета позиция е Хабибе Расим – заместник-кмет на Община Разград. Четвъртият и петият в листата също идват от местната власт. Това са зам.-кметът на Завет Денис Татар и зам.-кметът на Самуил Севим Рамаданова. На шеста позиция е представителят на Община Кубрат. Едис Даудов е младежки лидер на ДПС в лудогорската община. Седма е Анифе Салиева от младежката организация на ДПС в Лозница. Тя работи като юрисконсулт в Община Лозница. Традиционно на осма позиция е областният лидер на ДПС – банкерът Мехмед Салим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *