Десните отново канят на протест в четвъртък

Втори по-мащабен протест организират десните в Разград. Официалната покана към жителите на региона е емоционално отправена в социалните мрежи от общинския съветник от Демократична България-Разград  Пейчо Георгиев. Той се обръща към различни възрастни и прослойки от обществото с покана да се съберат на площад „Възраждане” в 18,30 ч. на 6 август на протест под надслов „Мафията вън от управлението на държавата!”.

Припомняме, че не особено успешни опити да вдигнат Разград на протест с искане за оставка на правителството и на главния прокурор няколкократно направиха от партия „Възраждане”. Максималният брой събрани протестиращи обаче бе 20. Те станаха около 200 първия път, когато отново десните бяха инициатори, денят от седмицата също бе четвъртък.

Ето пълният текст на поканата на Пейчо Георгиев:

„Уважаеми приятели от Разград и областта,
от името на “Демократична България”- Разград ви призовавам и каня на 6.08,2020 год. – четвъртък от 18.30 часа на площад “Възраждане” на протест под надслов “ Мафията вън от управлението на държавата”!
Нека всички, които искат да си върнем държавата от мафията, да се съберем на площада без значение на възраст, партийна принадлежност и етнос и извикаме мощно и заедно “Мафията вън”!
Вярвам, че ще дойдете, познавате ме – аз ще бъда там и ще ви чакам! Знам, че една част от вас се страхувате и ще ни гледате скрити зад пердетата – не ви укорявам! Знам, че на друга част от вас това управление ви харесва или по- скоро ви изнася – не ви се сърдя! Напомням ви, че винаги когато гражданите са протестирали срещу управлението , държавата ни се е променяла с надежда към по-добро! За тези зад пердетата – не се страхувайте!!! Страхът е естествено човешко чувство – преодолейте го! За другите – знаем, че вие ще сте първите присъединили се към протестите, но със задна дата!!!
Към възрастните – елате заради младите! Ние сме им длъжници. Помислете какво наследство им оставяме!!!
Към младите – с вас сме! Вие сте бъдещето – необременено, неуморено, образовано! Искаме вие да управлявате държавата България!
Моля, споделяйте за да стигне до повече хора!
Пейчо Георгиев”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *