Десислава Атанасова: Гласувам, за да надграждаме постигнатото

Водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС в 18-ти Разградски избирателен район Десислава Атанасова бе посрещната с букет цветя от кмета на Ясеновец Сали Салиев. Тя упражни избирателното си право в близкото до Разград село в секция №28. От кмета освен пожелание за успех получи и съвет за късмет да влезе с десния крак в секцията, която се намира в ДГ”Дора Габе” в Ясеновец. Атанасова бе съпровождана и от още един кандидат-депутат от листата на ГЕРБ-СДС – Владимир Димитров, както и от областния председател на ГЕРБ Валентин Василев и от бившия заместник-кмет на Община Разград Ердинч Хасанов.

Опашка пред секцията в Ясеновец в 10,01 ч. нямаше и Десислава Атанасова влезе веднага. Гласува с хартиена бюлетина, а след това заяви, че е гласувала „за да продължим да надграждаме постигнатото. Тя припомни и част от приоритетите на ГЕРБ-СДС за следващия мандат: инвестиции в образованието, здравеопазването и пътната инфраструктура в Разградско, реконструкция на Пречиствателната станция в Разград, ремонт на Градския колодрум. „Надявам се, че хората ще ни възложат отново мандат и благодарение на тяхното доверие ще продължим с работа, работа, работа” – каза още Десислава Атанасова.

Тя допълни, че по нейни наблюдения всичко е спокойно в изборния ден и се вземат всички предпазни мерки във връзка с COVID-епидемията.

„Надявам се на сериозна избирателна активност, хората трябва да са сигурни, че от техния глас зависи бъдещото управление на България” – завърши Десислава Атанасова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *