Ден Седми от разградския протест: 9 на площада

Най-краткият и най-малоброен протест срещу правителството „Борисов 3” и главния прокурор Иван Гешев се случи днес в Разград.

Това бе седмият ден на протеста в града и колкото и организаторите да таяха надежда, че Разград ще се събуди и ще дойдат повече хора, това и днес не се случи.

Напротив: тази вечер бяха цифром и словом 9 (девет) протестиращи и двама журналисти. Този път полицаите наистина бяха повече и вече бяха застанали на пост на най-близките кръстовища.

След кратко обсъждане на международното положение, изразяващо се в съмнение колко точно милиарда е договорил премиерът Борисов в Брюксел и кой точно ще ги харчи, разградските протестъри се снимаха за спомен и взеха решение да не правят шествие по улиците на Разград.

Така и на полицаите смяната протече по-безметежно, и утре сутринта от офиса на ГЕРБ няма да имат ангажимент да чистят посланията, залепени на стъклата пред клуба на управляващите. По-спокойно им бе и на гражданите, поседнали на заведенията в централната градска част, доволни от управлението, а в същото време критични към него в социалните мрежи и безразлични на избори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *