Демократична България: ВРЕМЕ Е БЪЛГАРИЯ ДА СПЕЧЕЛИ, ВРЕМЕ Е РАЗГРАД ДА СПЕЧЕЛИ!

“Предстоят третите през тази година парламентарни избори и вот за президент. Предстои   отново да  решаваме  в каква държава искаме да живеем, каква България искаме да оставим на децата си.

Ние, кандидатите за народни представители на Демократична България в 47-то Народно събрание, вярваме, че България може много повече. Можем да бъдем страна, обърната към бъдещето и постиженията  на съвременния свят. Да се движим по-бързо в развитието си.

ВРЕМЕ Е всички, които искаме корупционният модел на държавно управление да бъде пречупен, да направим избор, който ще спре ограбването на България.

ВРЕМЕ Е демократично мислещите хора да обединим усилията си, за  да може в следващия парламент да влязат представители на народа, които могат да променят статуквото, да сложат край на застоя и да предложат модерни управленски алтернативи.

ВРЕМЕ Е БЪЛГАРИЯ ДА СПЕЧЕЛИ, като повери управлението си на политици,  които гледат напред в бъдещето… Управленци, които няма да налагат властта си със сила, а ще градят държава, в която всички са равни пред закона.

ВРЕМЕ Е РАЗГРАД ДА СПЕЧЕЛИ, защото  много години  изпращахме в парламента хора, избрани от нас, които не живеят сред нас. Демократична България представя пред   гражданите на Разград  кандидатска листа от личности, които всички разпознаваме. Те живеят  тук,  работят  заедно с  нас, успяват дори в трудните  условия.  Срещаме ги всеки ден, познаваме ги лично или познаваме хора, които ги познават. Търсим ги за помощ, за съвет, за подкрепа.

ВРЕМЕ Е  да дадем доверието си на кандидати,  които   вече са доказали в Разград, че могат да водят политически диалог и да постигат консенсус, от който България днес се нуждае особено много.”

Демократична България-Обединение

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *