Две коли по таван след катастрофи и още двама пострадали в болница

Още две тежки катастрофи освен тази край Цар Калоян са станали през последното денонощие. И при двете има пострадали хора.

55-годишна жена от село Савин пострада при катастрофа в землището на Кубрат. Инцидентът е станал около 12.50 часа на 1 ноември. При управление на „Форд Фиеста“, 56-годишният водач изгубил контрол над автомобила, излиза от пътното платно, завърта се в посока, обратна на движението си и се преобръща по таван. Возещата се в колата жена е откарана с гръдно-коремна травма в лечебно заведение. Пробата на шофьора за алкохол е отрицателна. По случая се води досъдебно производство.

21-годишен мъж от исперихското село Подайва пострада тежко след катастрофа на пътя между селата Подайва и Здравец. Инцидентът станал около 04.30 часа на 2 ноември, докато той и 34-годишен мъж пътували с „Фолксваген Голф“. Автомобилът излязъл от пътното платно и се преобърнал извън пътя. Тежко пострадалият е настанен в ОАИЛ на МБАЛ-Разград за лечение. Пробата с дрегер на спътника му отчела 1,30 промила алкохол. Извършен е оглед на местопроизшествието. В процес на изясняване е кой от двамата е управлявал автомобила. Води се досъдебно производство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *