Две катастрофи с пострадали – в Кубратско и Исперихско

Две катастрофи с пострадали са станали в Разградско само за няколко часа вчера – съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Разград.

68-годишен мъж от село Сеслав пострада при катастрофа по пътя град Кубрат – село Беловец. Около 11.20 часа на 26 октомври, управлявайки лек автомобил „Сеат Ибиза“, мъжът предприел маневра „обратен завой“, навлязъл в лентата за насрещно движение и бил ударен в дясната страна от идващия автомобил „Ауди А4“, шофиран от 47-годишен мъж от Беловец. При преглед на пострадалия водач във ФСМП-Кубрат е установена съчетана черепно-мозъчна травма. Транспортиран е в Русе с временна опасност за живота. Взети са кръвни проби за изследване от двамата шофьори. По случая се води досъдебно производство.

Товарен автомобил „МАН“ се преобърна по пътя между исперихските села Духовец и Белинци. Около 13.50 часа на 26 октомври на прав участък камионът тип „гондола“ напуснал пътното платно вляво по посока на движението си и се преобърнал на една страна. Пострадал е 59-годишният водач от град Лясковец, който пътувал в посока село Пристое. С фрактури на черепа, горната част на гръдния кош, 9 ребра, таза и лява подбедрица, мъжът е транспортиран в МБАЛ-Шумен с опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *