Двама нарушители в Исперих: шофирали пияни и неправоспособни

Пътна полиция

Двама нарушители на Закона за движение по пътищата са засечени в Исперих вчера, и двамата шофирали пияни и неправоспособни.

От пресцентъра на ОДМВР-Разград съобщават, че неправоспособен водач с двуколесно електрическо превозно средство е установен в Исперих. Около 12.00 часа на 29 юни 49-годишният мъж е спрян за проверка. В хода на контролните действия е установено, че управлява МПС след употреба на алкохол. Пробата му с дрегер отчела 1,31 промила. След отказ да даде кръв за химичен анализ, мъжът е задържан в РУ-Исперих. Започнало е бързо производство.

Лек автомобил „Мерцедес“ без регистрационни номера е спрян около 15.10 часа на 29 юни в град Исперих. В хода на полицейската проверка е установено, че 53-годишният водач от силистренското село Прохлада е неправоспособен и шофира нерегистрираната кола под въздействието на алкохол. Пробата му с дрегер отчела 2,26 промила.След извършена справка в масивите на МВР е установено, че мъжът управлява без книжка повторно в едногодишния срок от наказването му за същото деяние. Задържан е в Районното управление. По случая са образувани две бързи производства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *