В Хърсово пиян шофьор без книжка катастрофира

Пътна полиция

Пиян шофьор без книжка катастрофира в Самуилско вчера, служителите на реда засякоха още двама нарушители по пътищата на Лудогорието в четвъртък.

Лек автомобил „Фолксваген Поло“ се блъсна в ограда на къща в самуилското село Хърсово. Сигналът за катастрофата е получен около 23.15 часа на 11 ноември. Пристигналите на местопроизшествието пътни полицаи установили, че 22-годишният водач на колата е неправоспособен и шофира след употреба на алкохол. Пробата му с дрегер отчела 1,48 промила. При удара няма пострадали, нанесени са материални щети. Водачът е задържан в РУ-Исперих. Образувано е бързо производство.

„Опел Астра“ е спрян около 13.20 часа на 11 ноември в град Исперих. В хода на полицейската проверка е установено, че 53-годишният шофьор от исперихското село Духовец управлява превозното средство след употреба на алкохол. Пробата му с дрегер отчела 1,64 промила. Задържан е в Районното управление. По случая е образувано бързо производство.

33-годишен от село Гецово е хванат повторно да шофира без книжка. При извършена полицейска проверка около 16.30 часа на 11 ноември е установено, че мъжът управлява лек автомобил „Пежо 407“ без свидетелство за управление на МПС и в едногодишния срок от наказването му за същото деяние. По случая е образувано бързо производство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *