В петък са консултациите за секционните комисии в Разград

Консултациите за назначаване на съставите на секционните избирателни комисии за изборите за Народно събрание на 2 октомври са в петък, 26 август – съобщават от пресслужбата на местната управа.

Те са насрочени от Кмета на Община Разград Денчо Бояджиев. Поканата за участие е към представителите на седемте парламентарно представени в 47-мото Народно събрание партии и коалиции, но консултациите са публични и в тях могат да участват и други партии и коалиции.

Консултациите започват в 9,30 ч. на 26 август в зала 308 на Община Разград.

Припомняме, че във връзка с насрочените избори бяха образувани 66 секции за гласуване, а утвърдената номерация е до 68, тъй като секциите в социалните услуги – Дом за стари хора и Дом за пълнолетни лица с деменция – се образуват от ръководителите на социалните услуги. Адресите на секциите, обхватът на избирателите, които имат право да гласуват в тях, както и други подробности около подготовката и организацията на изборния процес на територията на Община Разград са публикувани в секция „Избори“ на сайта на Община Разград – https://www.razgrad.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *