В Кубрат засякоха дрогиран шофьор, в Малък Поровец и в Разград – пияни водачи

Пътна полиция

Един дрогиран и двама пияни шофьори са засечени вчера по пътищата на Лудогорието – става ясно от информационния бюлетин на ОДМВР-Разград.

Дрогиран 26-годишен мъж от Кубрат е задържан за шофиране след употреба на наркотични вещества. Управляваният от него автомобил „Пежо 206“ е спрян около 19.20 часа на 28 юли по улица „Н.Й.Вапцаров“ в Кубрат. В хода на проверката шофьорът е изпробван с „Drug test 5000“. Резултатът се оказал положителен на метамфетамин. Започнало е бързо производство.

Лек автомобил „Опел Виваро“ е спрян около 00.10 часа на 29 юли в исперихското село Малък Поровец. В хода на полицейската проверка е установено, че 46-годишният водач е неправоспособен и шофира след употреба на алкохол. Пробата на мъжа с дрегер отчела 2,78 промила в издишания въздух. Взета е кръв за химичен анализ. Водачът е задържан в РУ-Исперих. Води се досъдебно производство.

Пиян водач е засечен при полицейска проверка по улица „Странджа“ в Разград. Около 10.40 часа на 28 юли е спрян лек автомобил „Волво S60“, управляван от 50-годишен мъж от село Острово. Пробата му с дрегер отчела 1,61 промила алкохол в издишания въздух. Той отказал кръвен тест. Задържан е в РУ-Разград. Образувано е бързо производство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *