В Брестовене възрастен пешеходец пострада при катастрофа, а на пътя Гецово – Разград шофьор на два вида наркотици блъсна друга кола

Пътна полиция

Две пътни произшествия са станали на 21 септември в Разградско – става ясно от бюлетина на ОДМВР-Разград.

76-годишен мъж е пострадал в заветското село Брестовене. Около 15.30 часа на 21 септември 69-годишен водач на “Форд Фокус” блъска движещия се в дясната част на пътя пешеходец. Пострадалият е откаран в МБАЛ-Разград с фрактура на левия крак, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

Употребил наркотици водач пък е предизвикал катастрофа на пътя Гецово – Разград. Сигналът за катастрофата е подаден около 13.20 часа на 21 септември. “Хонда CRV”, управлявана от 42-годишна жена от село Балкански, предприема спиране, при което е застигната и блъсната в задната част от “Фиат Пунто”, шофиран от 32-годишен мъж от Гецово. Пробата на водача на “Фиат”-а с “Drug test 5000” отчела резултат, положителен на амфетамин и метаамфетамин. Задържан е в РУ-Разград. По случая е образувано бързо производство.

През последните дни е засечен и пиян шофьор. По информация от пресцентъра на ОДМВР лек автомобил “Ауди А4” е спрян около 0.10 часа на 23 септември в исперихското село Подайва. 33-годишният водач от селото е изпробван за употреба на алкохол. Дрегерът отчел 1,46 промила в издишания въздух. Образувано е бързо производство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *