Временни ограничения за движение и паркиране заради абитуриентските балове от 21 до 27 май

Разград

Във връзка с абитуриентските балове и честванията, посветени на 24 май – Деня на българската просвета и култура, Районно управление на МВР-Разград предприема мерки за опазване на обществения ред и недопускане на инциденти и пътни произшествия.

Временна организация на движението се въвежда на 24 май по следните улици в гр. Разград:

  • от 9.30 часа до 10.15 часа по ул. „Стефан Караджа” в участъка от кръстовището на улиците „Свети Климент” и северното платно на бул. „Бели Лом” до улица „Дунав”;
  • от 10.15 часа до 11.00 часа по ул. „Стефан Караджа” в участъка от ул. „Дунав” до бул. „България”, за придвижване на шествието от площад „Възраждане“ към площад „Момина чешма“.

За посочения период от време водачите на превозни средства могат да използват като обходен маршрут следните улици – северното платно на бул. „Бели Лом“ и ул. „Венелин“.

В дните от 21 до 26 май са планирани абитуриентски тържества. За да не се допуснат пътни инциденти или задръствания, от 18 до 20 часа по маршрути, предварително определени от съответните учебни заведения, ще има засилено полицейско присъствие. На 25 май от 17.30 до 20.00 часа ще бъде ограничен потокът от автомобили по улица „Велес” в участъка от улица „Странджа” до улица „Александър Стамболийски”. В посочените дни и часови интервали полицейски служители ще указват обходни маршрути за преминаване на водачите, а при необходимост и места, където може да се паркира.

ОДМВР-Разград призовава гражданите да планират предварително придвижванията си, а при необходимост да търсят допълнителна информация на тел.084 660577 – дежурен РУ-Разград.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *