Водачът на листата на „Български възход” Айлин Дахилова-Василева поднесе венци на признателност пред паметници в Разград и Ушинци

Водачът на кандидат-депутатската листа на партия „Български възход” на Разградски регион Айлин Дахилова-Василева участва в тържествата по повод Националния празник Трети март в две населени места – Разград и Ушинци.

В областния град заедно с всички на площада Айлин Дахилова-Василева и втората в листата на политическата сила с №15 в бюлетината Вяра Николова аплодираха младите таланти на Разград, които пяха, танцуваха и рецитираха родолюбиви стихове. След празничната програма Дахилова-Василева и Николова поднесоха венец пред Мавзолея-костница.

В Ушинци представителите на партия „Български възход” изразиха почитта си към саможертвата на загиналите за Свободата на България пред Войнишкия паметник в селото и присъстваха на издигането на трибагреника. Айлин Дахилова-Василева бе впечатлена от активните млади хора в населеното място и разговаря с тях за възможностите за подобряване на условията за живот в по-малките населени места. Те й представиха свои инициативи, свързани с благоустрояването на участък в района над Стопанския двор в Ушинци, както и плановете си за превръщането му в кът за отдих.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *