Водачът на листата на „БСП за България” Добрин Добрев поздрави жителите на Просторно с 60-годишния юбилей на селото

Водачът на листата на „БСП за България” в 18-ти Разградски район Добрин Добрев бе гост на 60-годишния юбилей на село Просторно и поздрави жителите на населеното място с празника. Той подари орхидея и връчи поздравителен адрес на кметския наместник Нели Хараламбиева. „От все сърце вярвам, че Вашето село ще продължава да бъде еталон за опазването на родното, българското, спомена за миналото и предизвикателствата на бъдещето” – се казва в поздравителния адрес.

Преди художествената програма под надслов „Мило родно село, векове векувай, България поменувай” г-н Добрев се обърна и към жителите на селото с пожелание да продължи тенденцията на подмладяване в него, тъй като идването на нови млади хора вдъхва живот на селото. „Просторно е ключово село за Община Разград, не само от икономическа гледна точка, понеже е сред малкото в общината с жп гара, а е и дом за няколко институции” – заяви още водачът на листата с №28.

Добрин Добрев с интерес изгледа презентацията на Мирослава Кацарова на краеведския обзор за Просторно, аплодира и останалите участници в празничната композиция под наслов „Мило родно село, векове векувай, България поменувай”. В нея участваха любителски състави и индивидуални изпълнители от съседни села и съседни общини.

Облачното врече не попречи на празничното настроение на местните хора и на техните гости.

Сред тях бяха и още няколко кандидати за народни представители от листата на „БСП за България”: Кремена Радева, Гретина Колева и Павел Русев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *