Веско Панчев спечели риалити формата „MAXIMAL REVENGE”

Разградчанинът Веселин Панчев спечели първото българско онлайн риалити „MAXIMAL REVENGE С поглед към звездите” в конкуренция със звезди от три подобри телевизионни формата – „Игри на волята”, „Фермата” и „Сървайвър”.

Състезанието се излъчваше в YouTube, Веско участваше в него в екип с Роберта Стойнева, която също като него участва в първия сезон на „Игри на волята”.

В състезанието участваха общо 8 двойки, които отпадаха в различните епизоди. Отпадналите оформиха Съвета на MAXIMAL, който след предпоследната битка избра Веско и Роберта за най-достойната двойка за финал. На него те се срещнаха с двама участници от втория сезон на „Игри на волята” Милен и Джералдин. В женската битка победи Джералдин, а в мъжката Веско бе безапелационен. Решаващ бе вотът на зрителите, които във Фейсбук страницата на формата имаха 48 часа с лайкове да определят по-добрата от двете двойки.

Веско и Роберта спечелиха 1675 гласа и тази вечер бяха обявени за победители в „MAXIMAL REVENGE С поглед към звездите”.

Вижте обявяването на победата: ето ТУК.

И в това предаване Веско Панчев показа своя местен патриотизъм, като неведнъж с гордост изтъкваше родното си място. Припомняме, че той достигна до финала на предишното риалити, в което участва – „Игри на волята”, превърна се в един от любимците на публиката, но не спечели формата. Тогава той работеше като шофьор на камион в Съединените щати,завърна се само за участието си в шоуто, но по-късно се завърна в Родината и се установи в родния Разград.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *