Венелин Узунов: Най-голямата реалност разградчани да имат свой местен представител в Българския парламент е да гласуват за Елка Неделчева

Не подценявам качествата на моите съграждани, определени за водачи на листи от различните партии и коалиции. Нещо повече, отнасям се с уважение към стремежа им да докажат, че те са по-достатъчни  от другите, „внесените”, за които разградчани са само едни шерпи.

Горд съм, че социалистите от Разград защитиха  правото си да работят за Елка Неделчева. Елка, чийто житейски и трудов път е свързан с Разград. Много години тя беше част от моя екип от съмишленици, с които работихме, за да  преобразим нашия град. Гордея се с нея и качествата, които  притежава – висок професионализъм, всеотдайност в работата, целеустременост, чувство за дълг и отговорност, етика и морал. В период, когато управляващите в България превърнаха институциите в карикатури, Елка доказа как един директор на училище може да впрегне цялата енергия на учителския колектив, ученици, родители и съграждани, за да отстоява и издига авторитета на българското образование. Да показва с отношението си към всички етноси толерантност и уважение.

Пет века преди Христа, Конфуций посочи какъв трябва да бъде лидерът: ”Някой, който  да обича другите колкото себе си и да има поне един съществен принос за обществото”. А целият житейски и трудов път на Елка Неделчева е принос за обществото, тя живее денонощно с проблемите на местната общност.

Знам, че политиката е изкуство на възможното. И всеки от вас, който владеете това изкуство, може да прецени трезво кой от всички кандидати има шанса, възможността да я превърне в реалност. Най-голямата реалност разградчани да имат свой местен представител в Българския парламент е да  гласуват за Елка Неделчева. Призовавам ви, на 11 юли, с бюлетина № 4, да реализираме четвъртия депутатски мандат за разградчани.

Никога не съм ви подвеждал, няма да ви подведа и сега!

Венелин Узунов – кмет на Разград четири мандата

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

БСП

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *