БСП с нетрадиционен старт на кампанията за 47-ия парламент: кандидатите засадиха 47 фиданки и дариха Дърво на живота на Поликлиниката.

БСП за България откри по нетрадиционен начин предизборната си кампания в Лудогорието – без политически речи и обещания, а с дела. Кандидатите от листата на политическата сила с №33 в бюлетината заедно с активисти от БСП засадиха 47 фиданки в различни райони на областния град. Подобни акции предстоят и в останалите общински центрове в Разградска област.

Залесителната кампания стартира от района на наскоро обновената детска площадка до блок 12 в жк „Орел”. Мястото е определено, тъй като в този участък няма дървета и сенчесто място през летните жеги. Кварталът пък е избран, тъй като водачът на листата на БСП за България Елка Неделчева живее в него. За пръв път политическа сила издига за водач на своята листа за два поредни вота жител на жк „Орел”.

След засаждането на дръвчета до блок 12 в „Орел” кандидатите за депутати продължиха акцията на друго място, в което има нужда от разлистване на зеленина – в района на ДГ”Митко Палаузов”. Залесителната кампания в Разград завърши в Градския парк, където дървесната растителност е стара и се нуждае от обновяване.

Засадените дръвчета са от видовете: ясен, бреза, чинар, шестил и туя и са подбрани след консултация със специалисти. Те са закупени с лични средства на кандидатите за народни представители и участвалите в залесяването социалисти.

Символичен бе и финалът на откриването на кампанията на БСП в Разград. Водачът на листата Елка Неделчева подари на управителя на ДКЦ-1 д-р Николай Денев Дърво на живота. По време на световната пандемия още по-ясно осъзнаваме, че по-ценно от човешкия живот няма и медиците са тези, които го съхраняват. Надяваме се Дървото на живота, което ще бъде поставено в близост до входа на Поликлиниката, да дава надежда на болните хора и кураж и сили на медиците – обясниха от БСП.

В залесителната кампания участваха: водачът на листата Елка Неделчева – директор на ОУ”Г.С.Раковски” в село Раковски и общински съветник от БСП, Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев, който е втори в листата, юристът и общински съветник Станислава Русева – под №3 в листата, младши експерт в Община Разград и областен председател на Младежкото БСП Димитър Ганчев, Цветелина Енчева – управител на частна фирма и Ивайло Димитров – оперативен мениджър в „Иноксис”ООД и общински съветник, общински съветници от БСП и членове на Младежкото БСП.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *