БСП регистрира млада листа в РИК, има амбиции за избран на 2 април депутат

„Млади хора, само аз съм по-възрастен” – така водачът на листата на Коалиция „БСП за България” Наско Анастасов представи листата на политическата сила минути след като заедно с общинския лидер на БСП Добрин Добрев бе внесъл в РИК имената на кандидатите за депутати.

Бившият областен управител на Разград, настоящ предприемач и областен лидер на БСП обясни, че приоритетите на БСП са „да продължим социалната политика, която беше провеждана от нашата партия по време на предишното правителство – заплати, пенсии, младежки дейности и най-важното – борба с инфлацията”. Наско Анастасов допълни, че БСП-Разград „ще води скромна кампания, насочена към всички хора индивидуални срещи и силно се надяваме, убедени сме, че ще имаме този път и избран депутат”.

Втори в листата е най-младият кандидат – 21-годишният студент по право и областен председател на Младежкото БСП Николай Пенчев.

На трета позиция е финансовият експерт Кремена Радева, на четвърта – Гретина Колева от Кубрат, на пета – предприемачът и общински съветник в Разград Любомир Райчев, на шеста – директорът на Регионалния исторически музей Таня Тодорова, на седма – Станислав Стоянов от Завет, на осма – инженер Ивайло Димитров, който е и общински съветник в местния парламент в Разград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *