БСП Разград с подкрепа за 150 семейства в инициативата „Солидарен Великден“

За поредна година в навечерието на великденските празници БСП Разград дари хранителни пакети на 150 нуждаещи се семейства от община Разград – съобщават от общинската структура на социалистите.

И тази година местната инициатива е част от националната дарителска кампания на БСП „Солидарен Великден“. Ефективната помощ прави възможни празниците на хиляди домакинства и самотни хора. Целта е едновременно да се покаже съпричастност и солидарност с нуждаещите се, но и да се подкрепи родното производство. Всички дарявани продукти са от български произход.

Дарението е насочено към крайно нуждаещи се, към семейства, останали без доходи, възрастни хора с ниски пенсии и самотни хора. То е осигурено от:  заместник кмета и общински председател на БСП Добрин Добрев, общинските съветници от БСП, членовете на Изпълнителното бюро на БСП-Разград, кмета на Разград Денчо Бояджиев, Председателя на Общинския съвет Стоян Ненчев.

БСП-Разград се обръща към жителите на Община Разград с пожелания за здраве и благополучие, щастливи и споделени с любимите хора празнични дни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *