Близо 300 литра ракия без бандерол намериха в дома на жена от Свещари

Контрабанден тютюн и алкохол са иззети при специализирана полицейска операция за противодействие на разпространението на акцизни стоки без бандерол – съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Разград.

Около 8.00 часа на 10 март в частен дом в исперихското село Свещари, обитаван от 51-годишна жена, са намерени 273 л етилов алкохол /ракия/, съхранявани в пластмасови туби и стъклени дамаджани. По случая е образувана проверка.

Две досъдебни производства са образувани в РУ-Исперих за открит тютюн без бандерол. Около 10.30 часа на 10 март в град Исперих е спрян лек автомобил „Пежо 307“, управляван от 56-годишен криминално проявен и осъждан мъж от село Богданци. При извършеното претърсване в колата са намерени и иззети 6 кг нарязан тютюн за пушене. Около 12.30 часа на 10 март в хода на процесуално-следствените действия е извършено претърсване в къща в село Богданци, обитавана от друг криминално проявен и осъждан 56-годишен мъж. Открити са 1 кг нарязан тютюн без акцизен бандерол. Двамата извършители са задържани за срок до 24 часа в РУ-Исперих. Водят се разследвания.

 

Loading

One Reply to “Близо 300 литра ракия без бандерол намериха в дома на жена от Свещари”

  1. Големите бандити не можете да хваните дето распродатоха и унищоиха цяла България. А се занимавате с Хора който гледат да оцелеят по един или друг начин в тая умираща Държава . На такива новини първо се смея и след това така псувам че и най отвратителните порно филми бледнеят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *