Близо 100 000 лв. за ремонт на физкултурния салон на ОУ”Васил Левски” от Министерството на образованието

Проектно предложение на Община Разград е одобрено за финансиране от Министерството на образованието и науката по „Годишна програма за поддържане, ремонт, реконструкция, цялостно обновяване или създаване на нови спортни обекти и/или спортни съоръжения в държавните и общинските училища“ за 2022 г.Това съобщават от пресслужбата на местната управа.

Проектът „Цялостен ремонт на физкултурен салон на ОУ“Васил Левски“-Разград“ е сред 16-те одобрени проекти по Модул 2: „Ремонт на съществуващи физкултурни салони“, общо по програмата одобрените инициативи са 19.

Предвидените ремонтни дейности във физкултурния салон на ОУ“Васил Левски“ са: изпълнение на мерки за енергийна ефективност, ремонт на покрив и вътрешен ремонт – подмяна на спортна настилка, подмяна на ОВК, ВиКи/или електроинсталациите, боядисване, ремонт на съблекални.

Стойността на ремонтните дейности е 99 998,40 лв., ремонтираният физкултурен салон ще може да се използва от повече от 700 деца, към момента на подаване на проектното предложение в ОУ“Васил Левски“ са се обучавали 701 ученика.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *