“Биовет” утре раздава 1200 хранителни пакета за социално слаби жители на община Разград

В навечерието на Коледните и Новогодишни празници 1200 социално слаби жители на Община Разград ще получат хранителни пакети – съобщават от пресслужбата на местната управа.

Инициативата е на собствениците на „Биовет“АД Кирил и Георги Домусчиеви, тя се реализира със съдействието на Община Разград.

Всеки от пакетите съдържа по 9 хранителни продукта – по 1 кг. брашно, захар, ориз, боб, леща и сирене, бутилка олио, шпек салам, както и пакет кори за баница. Хранителните пакети ще потеглят към нуждаещите се хора утре, 21 декември, от 10,30 ч. от закрития паркинг на стадион „Хювефарма Арена“. Те са предназначени за жители на общината, които получават социални помощи. Транспортирането на пакетите се организира от Община Разград.

Това е трето по време на пандемията от COVID-19 мащабно дарение от страна на един от най-големите работодатели в общината в подкрепа на социално слаби граждани. Ръководството на Община Разград адмирира жестовете на съпричастност и ангажираност от страна на бизнеса в региона и с готовност съдейства подкрепата да достига до хората в нужда.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *