“Биовет” към абитуриентите: Не забравяйте родния край и работете с мисълта той да просперира

Биовет

Ръководството на „Биовет-клон Разград”АД поздравява зрелостниците от Област Разград с успешното им дипломиране и им пожелава запомнящ се абитуриентски бал!

Нека блясъкът на тази паметна вечер ви напомня винаги за родното място, за близките хора, за училището, в което сте направили първите стъпки в познанието на света! Носете тези спомени в сърцата си, те ще ви дават сили да творите и да успявате!

Не забравяйте родния край и работете с мисълта той да просперира. Това става със силна икономика, добри управници и запазване на културните ценности. Можете да помогнете на Лудогорието с новите знания и умения, които ще придобиете в следващия етап на вашето образование.

„Биовет-клон Разград“АД като част от активната икономическа инфраструктура на Разградска област също очаква вашите свежи идеи за развитието на региона и на нашите производства! Вратите ни са отворени за вас! Очакваме ви при нас!

Бъдете здрави и щастливи, скъпи абитуриенти, и не забравяйте, че успехите идват с талант, труд и вяра в себе си и в подкрепата от най-близките!

Честито дипломиране и отворени пътища към нови висини!

„Биовет-клон Разград“АД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *