Бивш щангист с атрактивен прякор води листата на „Възраждане“ в Разград

Бивш щангист с атрактивен прякор ще води листата на ПП“Възраждане“ за Разградски регион. Водачите на листите на политическата сила бяха обявени днес на пресконференция от лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Според официалната информация Веселин Вешев е дългогодишен  състезател по вдигане на тежести, треньор и съдия. Шампион и рекордьор по вдигане от лег и силов трибой. Има успехи в спорта и като треньор. Състезатели, които е тренирал, са постигали високи резултати и са част от спортния елит на България. От няколко години е предприемач, занимава се със селско стопанство.

Справка в интернет допълва, че водачът на разградската листа на „Възраждане“ е родом от Бяла Слатина, но живее отдавна във Варна. Има ферма за животни във варненско село и дял във фитнес зала. Стана известен с участието си в протест и арестуването му пред регионалното министерство по време на кризата с водата в Перник през 2020 г. Тогава някои информационни сайтове го представиха и с атрактивния му прякор, който можете да видите ТУК.

 

One Reply to “Бивш щангист с атрактивен прякор води листата на „Възраждане“ в Разград”

  1. Крайно. време Националисти от. ПП Възраждане. Да. Вземат. Власта. И да управляват. България ,и ПП,от,Д ,П,С,. Да. бъди. Заличена, ни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *