Бивш активист на ГЕРБ строи партията на Слави в Разградско

Георги Стефанов

Бивш активист на ГЕРБ е координатор на Политическа партия „Има такъв народ” – става ясно от списъка с контакти на официалната интернет страница на партията на Слави Трифонов.

Там срещу област Разград е записано името Георги Стефанов и телефон за връзка. Явно градежът на партията на Слави в Лудогорието тепърва започва, тъй като за повечето останало области са посочени и координатори за малките общини, само за Разград е един, но пък съседно Търговище няма и един представител. На сайта е уточнена процедурата за членство – с попълване на заявление за член или симпатизант, бланките се изтеглят от сайта и след като се попълнят се предават на координатора.

Политическата кариера на 53-годишния Георги Стефанов започва с основаването на ГЕРБ в региона. През 2008 г., когато се учредява една от структурите на партията на Бойко Борисов в Разградско – ГЕРБ Предприемачи – Стефанов е избран за организационен секретар. През годините не е бил включван в листи за местни или парламентарни избори. Няма официална информация кога е напуснал ГЕРБ, но вероятно е станало през последните 3-4 години, когато отливът от партийните редици бе видим, напуснаха ги няколко знакови имена.

Георги Стефанов е строителен предприемач, според Търговския регистър е съдружник в „МЕГА СТРОЙ – МОНТАЖ” ООД.

Снимка: Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *