Безапелационна победа на момичетата до14 години от “Вълци-Разград” при първия им домакински мач

Без загуба на разградски терен продължават в баскетболните надпревари състезателите на СКБ “Вълци-Разград” – съобщават от клуба.

Вчера отборът на момичетата до 14 години победи категорично Черноморец Бургас със 114:38 точки в мач от Елитна група Изток. Никакъв шанс не дадоха на съперничките си Вълците, които водеха мача с увереност и отлични баскетболни взаимодействия. Много от разградските момичета бяха по-малки и на възраст, но по никакъв начин не отстъпваха като умения.

“Благодарни сме на “Амета” с тяхната марка “Лудогорско пиле”, които правят възможно участието ни в рекордните за клуба 11 възрастови групи в първенствата. Така състезателите ни трупат безценен опит и увереност срещу често далеч по-опитни отбори. Благодарим и на родителите, които неотлъчно ни следват и подкрепят децата, виждайки тяхното огромно израстване“, споделят от клуба.

Следващият домакински мач на Вълците е в сряда на 24 ноември – за момичета до 12 години, като срещите отново ще се играят без публика. В тази възрастова група момичетата са безапелационен лидер, като се очакват интересни двубои в пряка борба за първото място – срещу Светкавица Търговище и Дунав Русе 2016.

Още снимки от мача вижте ТУК.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *